Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

Våra tjänster:

Ekonomi

Bonnier Solutions erbjuder löpande redovisning, distribution av kund- och leverantörsfakturor och hantering av kund- och leverantörsreskontran.

Vi bistår även vid månatlig rapportering och årsbokslut samt upprättar årsredovisningar och skattedeklarationer. Vi hjälper också till med kvalificerat stöd och rådgivning inom skatt och redovisning.

Vårt fokus är att ständigt hitta effektivare, smartare lösningar som ger oss stabila, kostnadseffektiva och kvalitetssäkrade leveranser. Sedan 2016 samarbetar vi med outsourcingpartnern Cognizant som är en ledande aktör inom global affärs- och teknologiutveckling med lång erfarenhet av löpande förvaltning, processutveckling, automatisering och robotisering.

Tjänstekatalog

System

 

Record to report

Purchase to pay

Order to cash

Business operations

Nolla rosa Created with Sketch.

Fler tjänster

HR

Inom HR-området erbjuder Bonnier Solutions hela spektrat av HR-tjänster från HR-administration till specialisttjänster som stödjer och utvecklar verksamheten, ledarna och medarbetarna.

Lön och förmåner

Vi erbjuder helhetslösningar- och deltjänster, inom lön och förmåner såsom pensioner, försäkringar och tjänstebilar.