Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

Våra tjänster:

HR

Inom HR-området erbjuder Bonnier Solutions hela spektrat av HR-tjänster från HR-administration till specialisttjänster som stödjer och utvecklar verksamheten, ledarna och medarbetarna.

Vi arbetar både med kontinuerlig uthyrning av våra HR- generalister samt tar emot enskilda ärenden. Vi kan också stödja i specifika HR-processer som lönekartläggning, lönerevision och andra personalärenden som rehab och rekrytering. Som specialister på Bonnier-bolagen och lång erfarenhet av gemensamma system och rutiner förstår vi snabbt våra kunders behov och kan föra med oss värdefulla erfarenheter från systerbolag i koncernen. Vi har också nära tillgång till expertis inom lön och förmåner.

Tjänstekatalog

System

Strategi

HR – administration

Anställningslivscykel

Nolla rosa Created with Sketch.

Fler tjänster

Ekonomi

Bonnier Solutions erbjuder löpande redovisning, distribution av kund- och leverantörsfakturor och hantering av kund- och leverantörsreskontran.

Lön och förmåner

Vi erbjuder helhetslösningar- och deltjänster, inom lön och förmåner såsom pensioner, försäkringar och tjänstebilar.