Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

Våra tjänster:

Lön och förmåner

Vi erbjuder helhetslösningar- och deltjänster, inom lön och förmåner såsom pensioner, försäkringar och tjänstebilar.

Vi erbjuder helhetslösningar inom lön och förmåner såsom pensioner, försäkringar och tjänstebilar. Vi har standardiserade processer och driver harmoniseringsprojekt inom Bonnierkoncernen.

Våra specialister erbjuder kvalificerad rådgivning och vi håller oss uppdaterade på aktuella lagar och regler. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och automatisera våra processer och tjänster och har inom Bonnierkoncernen erfarenhet av bolag med en mängd olika verksamheter och med olika typer av kollektivavtal.

Tjänstekatalog

Lön

Förmåner


Nolla rosa Created with Sketch.

Fler tjänster

HR

Inom HR-området erbjuder Bonnier Solutions hela spektrat av HR-tjänster från HR-administration till specialisttjänster som stödjer och utvecklar verksamheten, ledarna och medarbetarna.

Ekonomi

Bonnier Solutions erbjuder löpande redovisning, distribution av kund- och leverantörsfakturor och hantering av kund- och leverantörsreskontran.